Business Controller

Sta jij voor kwaliteit? En zie jij uitdaging in het opstellen van gedetailleerde financiële analyses, rapportages en het geven van advies? Dan ben jij de persoon die wij zoeken, zodat wij ons Finance team met jou kunnen versterken!

Terug naar vacatures

Waar ga jij het verschil maken?

In de rol van Business Controller ben je een belangrijke schakel in de financiële gezondheid van onze organisatie. Met jouw gedetailleerde analyses, rapportages en advies help je 4PS om financiële beslissingen te maken. Je werkt nauw samen met verschillende (internationale) afdelingen om financiële prestaties bij te houden, budgetten te beheren en strategische doelen te bereiken. Daarbij ben je een financiële sparringpartner voor het management en onze internationale collega’s. Van simpele tot complexe en strategische tot operationele vraagstukken, met jouw kennis van financiële processen en data weet jij alles inzichtelijk te krijgen!

Als jij het leuk vindt om mee te denken over de (financiële) vooruitgang van onze organisatie, willen wij ook graag dat wij in jou een waardige sparringpartner zien. Dat moet je leuk vinden! Wij geloven er namelijk in dat waar jouw passie ligt, er energie gecreëerd wordt. Ons motto is niet voor niets ‘Morgen weer beter dan vandaag!’. Dus zoek jij naar kansen en risico’s om ervoor te zorgen dat een organisatie een gezonde financiële basis heeft om te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat neem je mee?

  • Een HBO werk en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in een financiële richting (bv. bedrijfseconomie, business administration, accountancy of finance & control);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je ziet jezelf als een financiële sparringpartner en hebt oog voor detail;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij 4PS maken mensen het verschil. Daarom vinden wij het belangrijk dat we als organisatie een plek zijn waar je graag wilt werken, je gewaardeerd voelt en kunt groeien in het werk wat je leuk vindt. We proberen daar concreet invulling aan te geven door bijvoorbeeld trainingen, nieuwe kansen/ doorgroeimogelijkheden in je werk en een flexibele werkomgeving qua tijd en plek. Naast een plek in een ambitieus en vooral héél gezellig team bieden wij verder:

  • Een mooi salaris met aan het eind van het jaar een bonus;
  • Flexibele werkomgeving qua tijd en plek;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • 28 vakantiedagen;
  • Werken bij een organisatie die gecertificeerd is als ‘Great Place to Work’;
  • Een plek waar jij impact kan maken door het ontvangen van ruimte en vrijheid;
  • 4PS Academy – de plek waar jij interne en externe trainingen kan volgen;
  • 4PS Life – helpt met focussen op een gezond en leuk werkleven (bijvoorbeeld filmavonden of bedrijfsfeesten).

Nog even over het team

De afdeling Finance & Control bestaat is verantwoordelijk voor de administratie van de hele 4PS-Group, die bestaat uit vestigingen in Nederland, België, Engeland, Duitsland en sinds 1 april ook Zweden. Op deze afdeling heerst een collegiale sfeer, waarin hard werken gepaard gaat met ondernemerschap en plezier op de werkvloer.

Onze financiële processen zitten op een hoog niveau qua professionaliteit en onze Finance & Control collega’s hebben veel kennis en kunde in huis. Dit is van cruciaal belang; onze uitdaging zit in het beheersen van een steeds complexer wordende financiële organisatie.

Wat doet 4PS?

4PS biedt een uitgebreid portfolio van ERP-oplossingen, gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central, voor bedrijven in de bouwsector. Met meer dan 350 collega’s werken we elke dag aan innovatieve toepassingen die het verschil maken voor onze 450 klanten over de hele wereld. Als team helpen en inspireren we elkaar, delen we kennis en blijven we professioneel groeien. Naast hard werken is plezier hebben voor ons erg belangrijk. We doen dit door regelmatig sociale evenementen te organiseren en een ontspannen werkomgeving te creëren. De 4PS Group maakt nu deel uit van de Hilti Group. Samen werken we aan de missie “Making Construction better”.

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kan jij een 4PS’er worden, solliciteer nu!